Despre Electromecanica

Electromecanica este o societate cooperativă meșteșugărească, făcând parte din sistemul național al cooperației meșteșugărești – ANCOM-UCECOM, afiliat la Asociația internațională a cooperativelor meșteșugărești, artizanale și de producție.

Înființată la 1 Noiembrie 1959, trecând prin mai multe etape de reorganizare, societatea noastră are o lungă tradiție în domeniul serviciilor pentru populație privind repararea și întreținerea bunurilor personale, gospodărești și a celor de folosință îndelungată – ceasuri, electrocasnice, electronice, radio-tv, auto-moto, biciclete etc., servicii foto, fotoceramică, optică și realizarea unor produse din metal.

În ultimii ani s-a dezvoltat și diversificat activitatea de confecții metalice, am realizat produse sudate și din fier forjat pentru amenajări grădini și interioare: mobilier, garduri, balustrade, porți, lampadare, lustre, suporturi de flori și de lumânări, cuiere, cutii poștale și variate decorațiuni.

În anul 2010 am deschis magazinul ”Anotimpuri”, în Cluj-Napoca, pentru prezentarea și comercializarea acestor produse.

ISTORIA COMPANIEI

1959

1 Noiembrie

Se înființează Cooperativa “Deservirea”, făcând parte din sistemul Cooperației meșteșugărești din România .
1978

Se modifică denumirea

Cooperativa meșteșugărească “Electromecanica” .
2000

Servicii și beneficiari

Până în prezent, s-au executat lucrări în confecții metalice pentru beneficiari externi, din Franța, Spania, Olanda, Germania.
2010

Magazin nou

Am deschis magazinul de prezentare și comerț “Anotimpuri”, cu produse proprii metalice, dar și decorațiuni și menaj.